Ziya Selçuk Marlon Brando : Bakan Ziya Selçuk sosyal medyadaki akıma katıldı ... / Milli eğitim bakanı ziya selçuk da twitter'a damgasını vuran #20liyaşlarchallenge akımına katıldı.

Ziya Selçuk Marlon Brando : Bakan Ziya Selçuk sosyal medyadaki akıma katıldı ... / Milli eğitim bakanı ziya selçuk da twitter'a damgasını vuran #20liyaşlarchallenge akımına katıldı.. Bu kadar mı içiniz karardı. Ziya selçuk #20liyaslarchallenge akımına marlon brando ile katıldı! Bakan selçuk'un bu paylaşımına binlerce yorum geldi. Ziya selçuk marlon brando yu attı. Bakan selçuk, brando'nun kendi kuşağının çok yakından tanıdığı, sinema tarihinin efsane isimlerinden biri olduğunu söyledi.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal paylaşım sitesi twitter'de '#20liyaslarchallenge' etiketiyle başlatılan akıma, kendi fotoğrafı yerine aktör marlon brando'nun gençlik fotoğrafı ile katıldı. Sayın ziya selçuk, sosyal medyada başlatılan 20'li yaşlar challenge (meydan okuma) akımına marlon brando'nun fotoğrafını paylaşarak katıldı. 20'li yaşlara ait fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması akımı son selçuk'un paylaştığı fotoğraf kendisinin değil dünyaca ünlü aktör marlon bradon'nun gençliğine ait. Bakan selçuk, twitter'da marlon brando'nun fotoğrafı ile birlikte şu. Arkadaşlar herkes bu akımda herkes bu tarz ironiler yaptı ve ünlü fotoğraflarını koydular kendi fotoğrafım diye.

Bakan Selçuk'tan öğrencilere mesaj
Bakan Selçuk'tan öğrencilere mesaj from resim.haber61.net
Bakan selçuk, brando'nun kendi kuşağının çok yakından tanıdığı, sinema tarihinin efsane isimlerinden biri olduğunu söyledi. Ziya selçuk 20liyaşlarchallange akımına katıldı. Bu kadar mı içiniz karardı. Sosyal medyada başlatılan '#20liyaşlarchallenge' akımına milli eğitim bakanı ziya selçuk da katıldı. Yüzyılın en önemli sinema oyuncusu olarak gösterilen, oscar ödüllü amerikalı oyuncudur. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medyada popüler hale gelen #20liyaslarchallenge akımına esprili bir paylaşımla katıldı. Yalnız brando da yakıyomuş hani. Ziya selçuk, öğretmenlerin yer değiştirme işlemlerinin temmuz ayında başlayıp ağustos sonunda bitecek şekilde planlandığını belirtti.

Ziya selçuk #20liyaslarchallenge akımına marlon brando ile katıldı!

Bu kadar mı içiniz karardı. Tamam yahu vurmayın adam espri yapmış, işin aslı toplumun gözü önünde olan, ciddi işler yapan siyasetçi, asker ve bürokratların hafif espriler yapmasını olumlu buluyorum. Selçuk'un 'kendi fotoğrafım' diye paylaştığı fotoğraf marlon brando'ya ait çıktı. Esprili bir paylaşımda bulunan bakan selçuk, gençlik fotoğrafı yerine ünlü hollywood oyuncusu marlon brando'nun gençlik fotoğrafını koydu. Ancak ne tesadüf ki ziya selçuk'un gençliği marlon brando'nun gençliğine aşırı benziyor. Bu negatif tavır niye ? Selçuk gençlik fotoğrafı yerine dünyaca ünlü aktör marlon brando'nun fotoğrafını koydu. Ziya selçuk, 4 mayıs 2021 tarihinde twiter hesabından yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafı yerine ünlü hollywood yıldızı marlon brando'nun fotoğrafını. Bakan selçuk, brando'nun kendi kuşağının çok yakından tanıdığı, sinema tarihinin efsane isimlerinden biri olduğunu söyledi. Taşınırken gençlik fotoğraflarımı kaybetmiştim ama elimde bir tane kalmış #20liyaslarchallenge. Ziya selçuk, öğretmenlerin yer değiştirme işlemlerinin temmuz ayında başlayıp ağustos sonunda bitecek şekilde planlandığını belirtti. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal paylaşım sitesi twitter'de '#20liyaslarchallenge' etiketiyle başlatılan akıma, kendi fotoğrafı yerine aktör marlon brando'nun gençlik fotoğrafı ile katıldı. Yalnız brando da yakıyomuş hani.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk da twitter'a damgasını vuran #20liyaşlarchallenge akımına katıldı. Ziya selçuk marlon brando yu attı. Bakan selçuk, twitter'da marlon brando'nun fotoğrafı ile birlikte şu. Ziya selçuk, öğretmenlerin yer değiştirme işlemlerinin temmuz ayında başlayıp ağustos sonunda bitecek şekilde planlandığını belirtti. Sosyal medyada başlatılan '20'li yaşlar challenge' akımına marlon brando'nun fotoğrafını paylaşarak katılması ve bu esprili paylaşımının nedeninin sorulması üzerine selçuk, brando'nun kendi kuşağının çok.

Change arabada büyük tuzak. Başınıza gelebilir
Change arabada büyük tuzak. Başınıza gelebilir from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Ancak ne tesadüf ki ziya selçuk'un gençliği marlon brando'nun gençliğine aşırı benziyor. Sosyal medyada başlatılan '20'li yaşlar challenge' akımına marlon brando'nun fotoğrafını paylaşarak katılması ve bu esprili paylaşımının nedeninin sorulması üzerine selçuk, brando'nun kendi kuşağının. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal paylaşım sitesi twitter'de '#20liyaslarchallenge' etiketiyle başlatılan akıma, kendi fotoğrafı yerine aktör marlon brando'nun gençlik fotoğrafı ile katıldı. Sosyal medyada başlatılan '#20liyaşlarchallenge' akımına milli eğitim bakanı ziya selçuk da katıldı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medyada '#20liyaşlarchallenge' akımına ünlü aktör marlon brando'nun fotoğrafını paylaşarak katıldı. Bizim gençlik yetmemiş marlon brando'nun gençliğe göz koymuşlar. Bu kadar mı içiniz karardı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, katıldığı #20liyaşlarchallenge akımında paylaştığı marlon brando fotoğrafıyla ilgili açıklama yaptı.

Yalnız brando da yakıyomuş hani.

Sosyal medyada başlatılan '#20liyaşlarchallenge' akımına birçok ünlü isim katılırken, milli eğitim bakanı ziya selçuk da esprili bir paylaşımda bulundu. Milli eğitim bakanı ziya selçuk da twitter'a damgasını vuran #20liyaşlarchallenge akımına katıldı. Millî eğitim bakanı ziya selçuk da #20challenge akımına katılanlar arasında. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal paylaşım sitesi twitter'de '#20liyaslarchallenge' etiketiyle başlatılan akıma, kendi fotoğrafı yerine aktör marlon brando'nun gençlik fotoğrafı ile katıldı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, katıldığı #20liyaşlarchallenge akımında paylaştığı marlon brando fotoğrafıyla ilgili açıklama yaptı. Ancak ne tesadüf ki ziya selçuk'un gençliği marlon brando'nun gençliğine aşırı benziyor. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medyada '#20liyaşlarchallenge' akımına ünlü aktör marlon brando'nun fotoğrafını paylaşarak katıldı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medya hesabından bir anda popülerleşen 20yaşchallenge aktivitesine katıldı ancak yaptığı paylaşımla bakan'ın sosyal medya takipçileri bu esprili paylaşımı devam ettirmeyi tercih etti ve bakan selçuk 20 yaşında marlon brando'ymuş yorumunda bulundu. Selçuk gençlik fotoğrafı yerine dünyaca ünlü aktör marlon brando'nun fotoğrafını koydu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı #20liyaslarcha. Bizim gençlik yetmemiş marlon brando'nun gençliğe göz koymuşlar. Ziya selçuk marlon brando yu attı. Ziya selçuk #20liyaslarchallenge akımına marlon brando ile katıldı!

Milli eğitim bakanı ziya selçuk da twitter'a damgasını vuran #20liyaşlarchallenge akımına katıldı. Ancak kendi gençlik fotoğrafını paylaşmak yerine ünlü aktör marlon brando'nun gençlik fotoğrafını marlon brando (d. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medyada popüler hale gelen #20liyaslarchallenge akımına esprili bir paylaşımla katıldı. Yüzyılın en önemli sinema oyuncusu olarak gösterilen, oscar ödüllü amerikalı oyuncudur. Ancak kendi gençlik fotoğrafını paylaşmak yerine ünlü aktör marlon brando'nun gençlik fotoğrafını marlon brando (d.

ayşe güven Haberleri
ayşe güven Haberleri from i.gazeteduvar.com.tr
Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medyada popüler hale gelen #20liyaslarchallenge akımına esprili bir paylaşımla katıldı. Ziya selçuk'un #20liyaslarchallenge fotoğrafı 'pes' dedirtti! Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medyada popüler hale gelen #20liyaslarchallenge akımına esprili bir paylaşımla katıldı. Ziya selçuk #20liyaslarchallenge akımına marlon brando ile katıldı! Sosyal medyada başlatılan '20'li yaşlar challenge' akımına marlon brando'nun fotoğrafını paylaşarak katılması ve bu esprili paylaşımının nedeninin sorulması üzerine selçuk, brando'nun kendi kuşağının. Selçuk'un 'kendi fotoğrafım' diye paylaştığı fotoğraf marlon brando'ya ait çıktı. Selçuk'un 'kendi fotoğrafım' diye paylaştığı fotoğraf marlon brando'ya ait çıktı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk da twitter'a damgasını vuran #20liyaşlarchallenge akımına katıldı.

Bu kadar mı içiniz karardı.

20'li yaşlara ait fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması akımı son selçuk'un paylaştığı fotoğraf kendisinin değil dünyaca ünlü aktör marlon bradon'nun gençliğine ait. Esprili bir paylaşımda bulunan bakan selçuk, gençlik fotoğrafı yerine ünlü hollywood oyuncusu marlon brando'nun gençlik fotoğrafını koydu. Selçuk gençlik fotoğrafı yerine dünyaca ünlü aktör marlon brando'nun fotoğrafını koydu. Ziya selçuk #20liyaslarchallenge akımına marlon brando ile katıldı! Taşınırken gençlik fotoğraflarımı kaybetmiştim ama elimde bir tane kalmış #20liyaslarchallenge. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medyada popüler hale gelen #20liyaslarchallenge akımına esprili bir paylaşımla katıldı. Taşınırken gençlik fotoğraflarımı kaybetmiştim ama elimde bir tane. Milli eğitim bakanı ziya selçuk da twitter'a damgasını vuran #20liyaşlarchallenge akımına katıldı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk da twitter'a damgasını vuran #20liyaşlarchallenge akımına katıldı. Yalnız brando da yakıyomuş hani. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal medyada '#20liyaşlarchallenge' akımına ünlü aktör marlon brando'nun fotoğrafını paylaşarak katıldı. Sosyal medyada başlatılan '20'li yaşlar challenge' akımına marlon brando'nun fotoğrafını paylaşarak katılması ve bu esprili paylaşımının nedeninin sorulması üzerine selçuk, brando'nun kendi kuşağının çok. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, sosyal paylaşım sitesi twitter'de '#20liyaslarchallenge' etiketiyle başlatılan akıma, kendi fotoğrafı yerine aktör marlon brando'nun gençlik fotoğrafı ile katıldı.

20'li yaşlara ait fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması akımı son selçuk'un paylaştığı fotoğraf kendisinin değil dünyaca ünlü aktör marlon bradon'nun gençliğine ait ziya selçuk. Bakan selçuk'un bu paylaşımına binlerce yorum geldi.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama